over ons

GALLIZIA BAR

Gallizia is een unieke Italiaanse bar in de Amsterdamse Javastraat waar de echte Italiaanse manier van leven centraal staat. Het is alsof je aanschuift bij een Italiaanse familie. Lekker lang tafelen en genieten van de beste producten die Italië te bieden heeft. Uiteraard onder het genat van een glas goede wijn.

GALLIZIA DELI

In de naastgelegen delicatessenzaak verkoopt Gallizia een keur aan Italiaanse levensmiddelen, onze heerlijke zelfgemaakte  limoncello, en maaltijden. Daarnaast hebben wij in de Deli een ruime keuze aan Italiaanse wijnen die we zelf importeren. Kennis van onze producten vinden wij heel belangrijk. Verder hebben wij dagelijks een keur aan broodjes om mee te nemen.

TOM

Een bar die de trotse naam van de familie draagt; hiermee ging een wens in vervulling voor Tom. Als eigenaar van wijnwinkel Monega droomde hij al jaren van een plek waar hij zijn zelf geïmporteerde Italiaanse wijnen kon schenken. Tom, zoon van een Italiaanse vader die ook wijnen importeerde, ging ieder jaar op vakantie bij zijn oma en tante. De oprechte gezelligheid die hij daar ervaarde aan de keukentafel wilde hij ook overbrengen in zijn eigen bar; lekker eten en drinken en even de tijd vergeten. Alleen de beste kwaliteit producten en als ze het niet konden krijgen dan verbouwden ze het zelf. Bij Gallizia wil Tom je de oprechte Italiaanse manier van doen en laten ervaren.

CONCEPT

Bij Gallizia  zitten betekent de tijd volkomen vergeten. Dit alles in een gastvrije Italiaanse atmosfeer. Eten en drinken moeten hierbij een cruciale rol spelen, dit zijn ten slotte de twee belangrijkste dingen in het leven van een Italiaan.