Ons Verhaal

 Bar en Restaurant Gallizia is dé plek in Amsterdam Oost waar je kan genieten van de echte Italiaanse keuken. Sinds 2015 zijn wij gevestigd op Javastraat 67 in de Indische Buurt waar we begonnen als een wijnbar.

Bij ons kan je op diverse manieren genieten van allerlei heerlijke Italiaanse gerechten. Op onze kaart vind je verschillende soorten pasta, antipasti, hoofdgerechten, maar ook barfood en diverse zoete heerlijkheden voor na het eten.

Ruime keuze aan Wijnen

Uiteraard zijn wij in Amsterdam Oost ook dé Italiaan waar je kan proeven van een groot aanbod aan Italiaanse drankjes. We zijn namelijk ook nog steeds een bar en restaurant met een zeer ruime keuze aan wijnen. Naast Aperol Spritz en Peroni schenken we in ons restaurant ruim 30 wijnen per glas. We selecteren kritisch en importeren deze wijnen zelf. En omdat we het leuk vinden om jullie ook te laten genieten van die Italiaanse wijnen organiseren we om de zoveel tijd ook een wijnproeverij om jullie kennis te laten maken met het wijnland Italië. Volg ons op social media om te zien wanneer de volgende proeverij is.

En zoals dat hoort bij een echte Italiaan maken we zelf onze limoncello. Wat ons betreft is dat de lekkerste van Amsterdam. Ons geheim? Onze citroenen komen rechtstreeks uit Italië naar Amsterdam Oost om daar direct verwerkt te worden.

We hopen je snel te zien in het Italiaanse restaurant van Amsterdam Oost.

A presto.